Njoftimet e fundit

Dëgjesë Publike – Buxheti per vitin 2018

Bashkia Skrapar organizoi ditën e sotme një dëgjesë publike me Administratorët e Njësive Administrative,Kryetarët e fshatrave, Stafin e Bashkisë dhe qytetarë të Bashkisë Skrapar, me fokus Buxhetin e vitit 2018 .