Njoftimet e fundit

Njoftim Punësimi për dy (2) instruktorë me kohë të pjesëshme për Qendrën Sportive të shkollës 9 vjeçare “Zylyftar Veleshnja”, Çorovodë

Njoftim Punësimi Bashkia Skrapar kërkon të punësojë dy (2) instruktorë me kohë të pjesëshme për Qendrën Sportive të shkollës 9 vjecare “Zylyftar Veleshnja”  në Çorovodë. Bashkia Skrapar po zbaton projektin: “Ndërtimi i Një Qendre Sportive ne shkollën 9 vjecare “Zylyftar Veleshnja”, financuar nga Marrëveshja e Grantit  EU4-CfP2-2022/A2. The Network of Associations of Local Authorities of […]

Konferencë shkencore “Veçori të Luftës Antifashiste në krahinën e Skraparit 1942-1944”

Të njohim historinë. Kontributi i Skraparit dhe i Skrapallinjve në Luftën Antifashiste Nacional Çlirimitare. Edhe njëherë sot, sollëm në vemendje historinë skraparase, nëpërmjet një Konference për “Veçoritë e Luftës Antifashiste në krahinën e Skraparit”, e cila u zhvillua nga Bashkia Skrapar në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave, Tiranë.Aktiviteti u hap me fjalën e mirëseardhjes nga […]

Mesazh i Kryetarit të Bashkisë me rastin e Vitit të Ri.

Të dashur bashkëqytetarë,Në këtë prag ndërrimi të viteve, dëshiroj të përcjell urimet e mija më të sinqerta për çdo qytetar dhe familje në Skrapar. Me gjithë zemër uroj që viti i ri 2023 të jetë, për të gjithë ju, një vit i mbushur me gëzime dhe të mira. Paçi shëndet, begati dhe lumturi me gjithë të […]

Bashkia Skrapar: Arritjet dhe sfidat e së ardhmes. Një ditë në Skrapar me Ministrin e Brendshëm, Z. Bledar Çuçi.

Takim me fermerët dhe blegtorët e Bashkisë Skrapar Bashkia Skrapar organizoi ditën e djeshme një sërë takimesh, me tema të ndryshme të cilat prekin drejtpërdrejtë qytetarët. Takimi i parë ishte ai me një grup fermerësh dhe blegtorësh që u organizua në sheshin qendror të qytetit të Çorovodës. Të pranishëm në këtë takim ishin Ministri i […]

Inaugurimi i Qendrës Rekreative në Lagjen “5 Shtatori”

Së bashku me z. Basilio Antonio Toth, Bashkë-drejtorin Italian të zyrës Njësia e Mbështetjes Teknike (TSU) e Programit IADSA dhe stafin e kësaj zyre, inauguruam sot Qendrën Rekreative në Lagjen “5 Shtatori”, një vepër e realizuar përmes financimit të përbashket të IADSA dhe Bashkisë Skrapar.Kjo qendër e pozicionuar brenda një blloku pallatesh banimi, shënon një […]