Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Qendra e Personel Rekrutimit, do të rekrutojë kandidatë për të ndjekur studimet në Institucionet e Larta Arsimore Ushtarake të Turqisë, 8 (tetë) të drejta studimi si më poshtë vijon:

–  Shkolla e Lartë e Forcës Tokësore, 3 (tre) kuota.
– Shkolla e Lartë e Forcës Detare, 2 (dy) kuota.
– Shkolla e Lartë e Forcës Ajrore, 1 (një) kuotë.
– Akademia e Lartë Ushtarake Mjekësore “GATA”, 2 (dy) kuota.

Afati kohor për dorëzimin e dokumentacionit pranë Qendrës së Personel Rekrutimit është deri në 27 korrik 2018.
Por cilat janë kushtet dhe kriteret:
Kushtet dhe Kriteret për Aplikim

Shkarko Materialin duke Klikuar arsimim-turqi-korrik

Promo