Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Në strehëzën e fëmijëve më të veçantë që ndodhet në Skrapar, festa nisi dhe gëzimi në sytë e tyre flet shpresë dhe lumturi. E andaj, Bashkia jonë, nën moton BashkiSociale ishte sot me ta, mes dhuratash dhe festës më të bukur, përkushtimit dhe dashurisë së stafit të Qëndrës Për Fëmijët Me Aftësi të Veçanta, një buzëqeshje më shumë shkoi sot, për të gjithë ata. Gëzuar Festat! Alternativa jonë! BashkiaSkrapar Është festë që zgjon!