Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ndertimi i Unazes Juglindore

Nje nga investimet me te rendeishme qe ka bere bashkia Corovode ,eshte ndertimi i unazes julindore. Ky investim kap vleren e 660 milione lekesh. Nepermjet ketij investimi do te realizohet devijimi i kalimit te mjeteve te renda nga qendra e qytetit. Ky investim tashme i mbaruar me te gjthe elementet infrastrukturore si vend parkime moderne dhe ndricim me panele diellore ka ndikuar ndjeshem ne permiresimin e infrastruktures se qytetit (more…)