Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Prezantim i projektit për mbështetjen e zhvillimit turistik të Skraparit

Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta merr pjesë në prezantimin e projektit për mbështetjen e zhvillimit turistik të Skraparit.
Në sallën e takimeve të këshillit të bashkisë Çorovodë është prenzantuar projekt “Për Mbështetjen e Zhvillimit Turistik të Skraparit”.
Projekt i iniciuar nga Programi Italo-Shqiptar i Konvertimit të Borxhit për Zhvillim (IADSA) dhe i mbështetur nga Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit, (more…)