Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 • Rikonstruksion i MKZ Skrapar

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Skrapar
  Institucioni Prokurues Bashkia Corovode
  Objekti i Tenderit Rikonstrukson i Zyrave të M.K.Z -së, Skrapar
  Nr. Reference REF-62850-04-16-2018
  Vlera / Fondi Limit 5 409 913,00
  Lloji i Kontratës Publike Punë Publike
  Lloji i Procedurës Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
  Data e Njoftimit të Tenderit 17-04-2018
  Data e fundit për dorëzimin e Dokumenteve 27-04-2018
  Data e mbajtjes së tenderit 27-04-2018
  Nr. i Operatorëve Konkurues 7
  Operatorë Konkurues ALESJO SHPK
  EGLAND SHPK
  KADIA SHPK
  SHENDELLI SHPK
  FLED SHPK
  GRAND KONSTRUKSION M SHPK
  SHKELQIMI 07 SHPK
  Operator Ekonomik Kontraktues L37311801K
  ALESJO
  Oferta fituese Lekë pa TVSH 4 001 630,00
  Data e shpalljes së fituesit 18-05-2018
  Vlera e kontraktuar Lekë me TVSH
  Data e lidhjes së kontratës
  Kohëzgjatja e kontratës 2 muaj
  Shtesë kontrate (Lekë me TVSH)
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. “SHKELQIMI 07” Shpk NIPT- K69209401C
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  Nuk ploteson piken 2.3 Kapaciteti teknik ne germat a,c,d,e, dhe f.
  2- “GRAND KONSTRUKSION M” Shpk NIPT-L38109801T
  Nuk ploteson pikes 2.2 Kapaciteti ekonomik dhe financiar, germat a dhe d .
  Arsyeja e Anulimit
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) për këtë Kontraktor
  Buletini i Prokurimeve Publike Njoftimi i Tenderit 
  Dokumentat Standarde të Tenderit 
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontratës
 • Rikonstruksion i shkollës fillore Gradec

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Skrapar
  Institucioni Prokurues Bashkia Skrapar
  Objekti i Tenderit Rikonstruksion i shkolles fillore ,fshati Gradec
  Nr. Reference REF-74242-06-11-2018
  Vlera / Fondi Limit 2 180 754,00
  Lloji i Kontratës Publike Punë Publike
  Lloji i Procedurës Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
  Data e Njoftimit të Tenderit 12/6/2018
  Data e fundit për dorëzimin e Dokumenteve 22-06-2018
  Data e mbajtjes së tenderit 22-06-2018
  Nr. i Operatorëve Konkurues 2
  Operatorë Konkurues EGLAND SHPK
  FLED SHPK
  Operator Ekonomik Kontraktues J96829419D
  EGLAND SHPK
  Oferta fituese Lekë pa TVSH 1 598 960,00
  Data e shpalljes së fituesit 13-07-2018
  Vlera e kontraktuar Lekë me TVSH
  Data e lidhjes së kontratës
  Kohëzgjatja e kontratës 45 ditë
  Shtesë kontrate (Lekë me TVSH)
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) për këtë Kontraktor
  Buletini i Prokurimeve Publike Njoftimi i Tenderit 
  Dokumentat Standarde të Tenderit 
  Shpallja e Fituesit NR.29 – DT.23-07-2018
  Lidhja e Kontratës
 • Rikonstruksion i çatisë së Muzeut Historik Skrapar

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Skrapar
  Institucioni Prokurues Bashkia Skrapar
  Objekti i Tenderit Rikonstruksion i Çatisë së Muzeut Historik të Skraparit
  Nr. Reference REF-74636-06-13-2018
  Vlera / Fondi Limit 1 810 980,00
  Lloji i Kontratës Publike Punë Publike
  Lloji i Procedurës Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
  Data e Njoftimit të Tenderit 14-06-2018
  Data e fundit për dorëzimin e Dokumenteve 26-06-2018
  Data e mbajtjes së tenderit 26-06-2018
  Nr. i Operatorëve Konkurues 2
  Operatorë Konkurues NGRACAN 1934 SHPK
  EGLAND SHPK
  Operator Ekonomik Kontraktues J87602809S
  NGRACAN 1934 SHPK
  Oferta fituese Lekë pa TVSH 1 480 000,00
  Data e shpalljes së fituesit 13-07-2018
  Vlera e kontraktuar Lekë me TVSH
  Data e lidhjes së kontratës
  Kohëzgjatja e kontratës 1 muaj
  Shtesë kontrate (Lekë me TVSH)
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) për këtë Kontraktor
  Buletini i Prokurimeve Publike Njoftimi i Tenderit 
  Dokumentat Standarde të Tenderit 
  Shpallja e Fituesit NR.29 – DT.23-07-2018
  Lidhja e Kontratës
 • Ndërtim Lulishte Lagjia 5 Shtatori Skrapar

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Skrapar
  Institucioni Prokurues Bashkia Skrapar
  Objekti i Tenderit Ndertim Lulishte Lagja “5 Shtatori”, Corovode
  Nr. Reference REF-72399-05-30-2018
  Vlera / Fondi Limit 4 166 648,00
  Lloji i Kontratës Publike Punë Publike
  Lloji i Procedurës Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
  Data e Njoftimit të Tenderit 31-05-2018
  Data e fundit për dorëzimin e Dokumenteve 12/6/2018
  Data e mbajtjes së tenderit 12/6/2018
  Nr. i Operatorëve Konkurues 4
  Operatorë Konkurues ALBKONSTRUKSION SHPK
  FLED SHPK
  SARK SHPK
  ZDRAVO SHPK
  Operator Ekonomik Kontraktues J62903360G
  ALBKONSTRUKSION
  Oferta fituese Lekë pa TVSH 2 689 000,00
  Data e shpalljes së fituesit 29-06-2018
  Vlera e kontraktuar Lekë me TVSH
  Data e lidhjes së kontratës
  Kohëzgjatja e kontratës 98 ditë
  Shtesë kontrate (Lekë me TVSH)
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) për këtë Kontraktor
  Buletini i Prokurimeve Publike Njoftimi i Tenderit 
  Dokumentat Standarde të Tenderit 
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontratës
 • Rikonstruksion i Urës së Dervish Iliaz Vlushë - Skrapar

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Skrapar
  Institucioni Prokurues Bashkia Skrapar
  Objekti i Tenderit Rikonstruksion i Urës “Dervish Iliazit” Fshati Vlushe , Bashkia Skrapar
  Nr. Reference REF-67391-05-07-2018
  Vlera / Fondi Limit 1 873 578,00
  Lloji i Kontratës Publike Punë Publike
  Lloji i Procedurës Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
  Data e Njoftimit të Tenderit 8/5/2018
  Data e fundit për dorëzimin e Dokumenteve 18-05-2018
  Data e mbajtjes së tenderit 18-05-2018
  Nr. i Operatorëve Konkurues 3
  Operatorë Konkurues KADIA Shpk
  EGLAND Shpk
  2Z KONSTRUKSION Shpk
  Operator Ekonomik Kontraktues J66703117R
  KADIA SHPK
  Oferta fituese Lekë pa TVSH 1 405 206,00
  Data e shpalljes së fituesit 1/6/2018
  Vlera e kontraktuar Lekë me TVSH
  Data e lidhjes së kontratës
  Kohëzgjatja e kontratës 2 muaj
  Shtesë kontrate (Lekë me TVSH)
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) për këtë Kontraktor
  Buletini i Prokurimeve Publike Njoftimi i Tenderit 
  Dokumentat Standarde të Tenderit 
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontratës
 • Ndërtim Kanali Ujitës Fshati Munushtir

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Skrapar
  Institucioni Prokurues Bashkia Skrapar
  Objekti i Tenderit Ndërtim kanali ujitës Fshati Munushtir
  Nr. Reference REF-61253-04-06-2018
  Vlera / Fondi Limit 2 044 890,00
  Lloji i Kontratës Publike Punë Publike
  Lloji i Procedurës Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
  Data e Njoftimit të Tenderit 10/4/2018
  Data e fundit për dorëzimin e Dokumenteve 20-04-2018
  Data e mbajtjes së tenderit 20-04-2018
  Nr. i Operatorëve Konkurues 4
  Operatorë Konkurues FLED SHPK
  EGLAND SHPK
  SARK SHPK
  QATO-01 SHPK
  Operator Ekonomik Kontraktues K17621104C
  FLED SHPK
  Oferta fituese Lekë pa TVSH 1,520,000
  Data e shpalljes së fituesit 15-05-2018
  Vlera e kontraktuar Lekë me TVSH
  Data e lidhjes së kontratës
  Kohëzgjatja e kontratës 45 ditë
  Shtesë kontrate (Lekë me TVSH)
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. ”QATO-01” Shpk NIPT- K69209401C
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  Nuk ploteson piken 2.3 “Kapaciteti teknik” , germen “g” , munogojne certifikatat Iso .
  Nuk ploteson piken 2.3 “Kapaciteti teknik” germa ”a”. Ne kontraten e punes se ngjashme nuk ka paraqitur faturen tatimore te kerkuar, certifikata e marjes ne dorezim te punimeve, mungojne firmat e anetareve te komisionit.
  Nuk ploteson piken 2.3 Kapacitetit teknik germa “gj”, nuk ka paraqitur dokumentacionin e kerkuar per makinerite kamionet, mungon certifikaten e pronesise, certifikata e kontrollit teknik, vertetimi i pageses per taksat vendore, dhe fotot.
  Arsyeja e Anulimit
 • Rikonstruksion i Rrugës së Fshatit Munushtir

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Skrapar
  Institucioni Prokurues Bashkia Skrapar
  Objekti i Tenderit Rikonstruksion i rrugës së fshatit Munushtir
  Nr. Reference REF-52853-02-28-2018
  Vlera / Fondi Limit 18 583 333,00
  Lloji i Kontratës Publike Punë Publike
  Lloji i Procedurës Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
  Data e Njoftimit të Tenderit 1/3/2018
  Data e fundit për dorëzimin e Dokumenteve 31-03-2018
  Data e mbajtjes së tenderit 31-03-2018
  Nr. i Operatorëve Konkurues 3
  Operatorë Konkurues ANBI SHPK
  DESARET CAMPANY SHPK
  K-AVV SHPK
  Operator Ekonomik Kontraktues K01816001J
  DESARET COMPANY
  Oferta fituese Lekë pa TVSH 11,047,059
  Data e shpalljes së fituesit 25-04-2018
  Vlera e kontraktuar Lekë me TVSH 13256471
  Data e lidhjes së kontratës 4/5/2018
  Kohëzgjatja e kontratës 3 muaj
  Shtesë kontrate (Lekë me TVSH)
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. “ANBI” Shpk NIPT K02715442R
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  a. Nuk ploteson germen “a” te pikes 1. Kriteret e pergjithshme te Pranimit/Kualifikimit; b. Nuk ploteson germat a, c dhe e te pikes 2.2 Kapaciteti ekonomik dhe financiar sipas D.S.T -se; c. Nuk ploteson germen d, dhe “ e “ te pikes 2.3 Kapaciteti teknik .
  2. “K-AVV “ Shpk
  a. Nuk ploteson germen “d” te pikes 1.Kriteret e pergjithshme te pranimit /kualifikimit; b. Nuk ploteson kriteret e germes “e” te pikes 2.3. Kapaciteti teknik.
  Arsyeja e Anulimit
  Shpallja e Fituesit NR.17 – DT.30-04-2018
  Lidhja e Kontratës NR.19 – DT.14-05-2018