• Fokusi ynë

  Misioni ynë kryesor dhe objektivi është një performancë më e lartë shërbimi. Sh.A. Ujësjellës–Kanalizimeve Skrapar, është çdo ditë e përkushtuar maksimalisht për ndikimin në përmirësimin e sistemit tonë dhe njëherësh konsumatorit.

  Fokusi ynë:

  -Shërbimi i furnizimit me ujë të pijshëm për konsumatorët dhe shitja e tij

  -Mirëmbajtje e sistemeve të furnizimit me ujë të pijshëm

  -Plotësimin e kërkesave të konsumatorëve

  -Shërbimi i grumbullimit, largimit dhe trajtimit të ujrave të ndotura

  -Forcimin e marrëdhënieve me konsumatorët

  -Shtimi i orëve furnizuese me ujë

 • Programi Kombëtar i Ujit

  Programi Kombëtar Sektorial i Ujit vjen si një strategji e plotë e Shqipërisë që Çdo ditë rend drejt objektivave ( 2018 – 2030 )
  I Plotë Ky material mund t’a lexoni këtu:
  Programi Kombëtar Sektorial i Ujit

 • Ligji Për Shoqërinë

  Ujësjellës Kanalizime Skrapar është Shoqëri që funksionin në një kuadër të plotë ligjor.
  I Plotë Ky material mund t’a lexoni këtu:
  Ligji_nr.9901_per-trgtaret-dhe-shoqerite-tregtare

 • Tarifa

  Për momentin, ky përditësim korrik 2018 nuk mundëson ngarkimin e këtij informacioni. Kjo dritare do të plotësohet së shpejti. Faleminderit!

 • Shërbime

  Për momentin, ky përditësim korrik 2018 nuk mundëson ngarkimin e këtij informacioni. Kjo dritare do të plotësohet së shpejti. Faleminderit!

 • Projekte dhe Investime

  Për momentin, ky përditësim korrik 2018 nuk mundëson ngarkimin e këtij informacioni. Kjo dritare do të plotësohet së shpejti. Faleminderit!