Ligji Nr.146/2014 “Për Njoftimin dhe Konsultimin Publik”
Publikimi: Në menunë ku lexon “Programi i Transparencës” në faqen zyrtare në internet të bashkisë Skrapar www.bashkiaskrapar.gov.al
Afati Kohor: Menjëherë
Organi që Miraton: Kryetari i Bashkisë Skrapar
Përgjegjës për Publikimin: Koordinatori për të drejtën e Informimit
Emri dhe Mbiemri
Tomorr Hoxha
Adresa ( postare / elektronike )
Rruga: “Arkitekt Kasëmi”, Nr.1
Lagjia: Çlirimi, Çorovodë, Skrapar
Kod Postar 5401
tomorr.hoxha@bashkiaskrapar.gov.al

Orari i Punës
e hënë – e enjte 08:00 – 16:30
e premte 08:00 – 14:30