Kryetari i Bashkisë Skrapar, Z.Adriatik Mema, nen shoqerine perfaqesuesve te Komitetit Kombetar te LANC-it,Komitetit te Veteraneve te LANC -it te rrethit,perfaqesues te familjeve te deshmoreve perfaqesues te tjere vendore,si dhe nen pranine e qytetareve te Corovodes, perkujtuan sot Diten e Clirimit te Skraparit permes nje cermonie zyrtare të zhvilluar në Varrezat e Dëshmorëve.
“Kjo është dita që ne nderojmë kujtimin e heronjëve të Skraparit dhe të gjithë atyre që morën pjesë në Luftën Nacional Clirimtare. Kjo është dita që na bën krenar ne dhe cdo qytetar të Skraparit.” tha ndër të tjera në një prononcim mediatik Kryetari i Bashkisë Skrapar z.Adriatik Mema.
Mirenjohje per te gjithe ata deshmore te cilet dhane jeten dhe nje kontribut te pa cmuar në Luftën Antifashiste Nacional Çlirimtare.