Shoqata Vizion Gruaje - Raport mbi Kushtet e Therjes së Mishit
Shoqata Vizion Gruaje në fillim të vitit 2019 analizoi në Skrapar kushtet e therjes dhe Tregëtimit të Mishit. Mbi këtë, duke Klikuar KËTU ju lidheni së jashtmi me protalin Porta Vendore ku rezulton ky shkrim.