Kryetari i Bashkisë Skrapar z.Adriatik Mema dhe Menaxheri i TAP për Shqipërinë z.Malfor Nuri inauguruan sot, e martë 22.10.2019 mjediset e reja Kopsht – Çerdhes së lagjes “2 Dhjetori”, në Çorovodë. Investimi komunitar i Trans Adriatic Pipeline, ka sjell të ristrukturuar thuajse totalisht, mjediset të cilat vijnë më bashkohore dhe një imazh të ri.