Të nderuar qytetarë!

Në zbatim të masave parandaluese që duhen të marrim bashkarisht, ndaj Covid-19, Ju informojmë se Bashkia Skrapar është e angazhuar të ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme higjieno-sanitare për mjediset publike, por thekson se është e nevojshme që qytetarët të shmangin sa më shumë këto mjedise, grumbullimet e njerëzve, daljet e shpeshta. Duhet të bëhemi Bashkë, nën një moto: #FrikëJo-KujdesPo. Çdo banor i Skraparit që ka nevojë për marrjen e shërbimeve pranë zyrave të Bashkisë Skrapar, kemi vendosur në dispozicionin këto numra telefoni, me qëllim evitimin e kontakteve të afërta, që mund të riskojnë shëndetin e gjithëkujt:

Për çdo informacion jeni të lutur të telefononi:

Koordinatori për Informim ☎ 0693115243

Për detyrimet tatimore biznesi ☎ 0682363888

Për detyrimet tatimore familjare  ☎ 0684610396

Për shërbimet sociale  ☎ 0684766723

Për çështjet juridike  ☎ 0686311066

Për urbanistikën  ☎ 0682065423

Për dokumentat e Tokave Bujqësore   ☎ 0693626812

 

Kërkojmë mirëkuptimin dhe bashkëpunimin tuaj deri në një njoftim të dytë!

Ju Faleminderit!

KRYETARI I BASHKISË
Adriatik Mema