[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vajzat e Miss Summer World 2017 vizitojnë Skraparin dhe performojnë në Pallatin e Kulturës “Riza Cerova” në Çorovodë .

Vizita në Skrapar e vajzave të Spektaklit Miss Summer World 2017 ,është një event i veçantë  pasi ato nuk përfaqsojnë vetëm bukurinë fizike por dhe atë shpirtërore , janë dhe ambasadoret që trasmetojnë vlerat dhe traditat më të mira të vendeve që përfaqsojnë .
Promovimi i zonës sonë,i bukurive ,traditave ,vlerave të saj,e ka rritur ndjeshëm interesin e turistëve që i kalojne 20 mijë turistë në vit. Vizita e vajzave e Miss Summer  World  ishte promovim shume i mirë që i bëhet zonës tonë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row]