Këndi i BE organizoi sot, më 4 Prill, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Librit për Fëmijë, aktivitetin “Të lexojmë së bashku„ në Shkollën “Kahreman Ylli” bashkëpunim me Drejtorinë e Shkollës dhe Zyrën e Kujdesit Social.
Lexuesit e vegjël u njohën me librin “Misteri i Yjeve te Arta„ dhe shprehen dëshirën e tyre për të lexuar libra me tematika nga Bashkimi Evropjan.
Ky aktivitet u zhvillua nga :
Anxhelina Zhuri -Koordinatore Lokale ,Këndi i BE
Arisa Hidersha – Koordinatore Mbështetëse, Këndi i BE
Kamela Nako – Punonjëse e Njësisë së Mbrojtjes së Fëmijës