[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Neni Nr.7 i ligjit Nr. 119/2014 “Për të drejtën e Informimit” Ligji Nr.139/2015 “Për vetëqeverisjen Vendore”
Ky Material publikohet: Në menunë ku lexon “Programi i Transparencës” në faqen zyrtare në internet të bashkisë Skrapar www.bashkiaskrapar.gov.al
Koha e shërbimit: Menjëherë
Organi që miraton: Këshilli i Bashkisë Skrapar
Përgjegjës për Publikimin:  Sekretare e Këshillit Bashkiak
Rregullore e Këshillit Bashkiak Skrapar
1.Rregullore për Organizimin dhe Funksionimin e Këshillit Bashkiak Skrapar Rregullore per Organizimin dhe Funksionimin e Keshillit Bashkiak Skrapar
2.Rregullore – kodi i sjelljes dhe i parandalimit te konfloktit te interesave te keshillit bashkiak SkraparRregullore - kodi i sjelljes dhe i parandalimit te konfloktit te interesave te keshillit bashkiak Skrapar
3.Rregullore – Shqyrtimi i peticioneve dhe iniciativave qytetare Rregullore - Shqyrtimi i peticioneve dhe iniciativave qytetare
4.Rregullore – Strukturat komunitare dhe nderveprimi i tyre me Këshillin Bashkiak Rregullore - Strukturat komunitare dhe nderveprimi i tyre me Keshillin Bashkiak
5.Rregullore e Keshillit Bashkiak Skrapar me mardhenjet me publikun dhe medianRregullore e Keshillit Bashkiak Skrapar me mardhenjet me publikun dhe median
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]