Në kuadër të Projektit “Konsolidimi i Reformës Administrativo-Territoriale” STAR II, që zbatohet nga PNUD, më herët përmes një sondimi të kryer në 61 Bashkitë e Vendit, Shoqata e Bashkive të Shqipërisë në bashkëpunim me Shoqatën për Autonomi Vendore identifikuan eksperiencat më të mira, arritjeve dhe sfidave të bashkive dhe mes tyre edhe Bashkinë Skrapar. Përmes rrjetit social facebook, Kryetari i Bashkisë Skrapar z.Nesim Spahiu shpërndau lajmin se Bashkia Skrapar është përzgjedhur si 1 nga 6 bashkitë më të mira në vend mbi eksperiencat e suksesshme. Konkretisht, është vlerësuar Bashkia Skrapar për “Ofrimin e Shërbimeve të reja Për Fëmijët me Aftësi Ndryshe”.
Më poshtë, jepet i plotë postimi në rrjetin facebook mbi këtë sukses të radhës së Bashkisë Skrapar.