Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

🌹Gëzuar 8 Marsin!🌹
Më lejoni t’ju uroj të gjitha ju, nëna, gra, vajza e të reja, gjyshe të shtrenjta të Skraparit: – Gëzuar 8 Marsin!
Kjo ditë që mban mesazhin për sa më shumë, barazi e të drejta është njëherësh detyrimi i çdo enti e institucioni për më shumë vëmendje ndaj jush. Prandaj, më lejoni, që në emrin tim dhe të Bashkisë Skrapar, t’ju uroj edhe njëherë… Gëzuar 8 Marsin!

Kryetari i Bashkisë Skrapar
Nesim Spahiu