Data
22 Nëntor 2019
ora 10:00 Fitimtarët
Konkurs mes njohurive të nxënësve të Gjimnazit së Skraparit dhe Poliçanit
Salla e Kinemasë “Tefik Lapani”
Data
25 Nëntor 2019
ora 11:30 Gëzuar Festat e Nëntorit!
Aktivitet i Nxënësve të Shkollës “Kahreman Ylli”
Shkolla: Kahreman Ylli
Data
25 Nëntor 2019
ora 10:30 Gëzuar Festat e Nëntorit!
Aktivitet i Nxënësve të Shkollës “Zylyftar Veleshnja”
Shkolla: Zylyftar Veleshnja
Data
26 Nëntor 2019
ora 12:00 75 Vjet Çlirim
Aktivitet nga Qëndra Kulturore e Fëmijëve Skrapar
Salla e Aktiviteteve në QKF
Data
27 Nëntor 2019
ora 11:00 Open Day – Bashkia hap Dyert për Veteranët, Familjet e Dëshmorëve
Bashkia Skrapar
Data
27 Nëntor 2019
ora 10:00 Flasim së Bashku – Takim i Senatit të Nxënësve
Salla e Mbledhjeve e Këshillit Bashkiak
Data
28 Nëntor 2019
ora 10:00 Ngritja e Flamurit përpara Bashkisë
Bashkia Skrapar
Data
28 Nëntor 2019
ora 10:30 75 Vjet Çlirim
Aktivitet Kulturor – Artistik me rastin e 75 Vjetorit të Çlirimit
Salla e Kinemasë Tefik Lapani
Data
29 Nëntor 2019
ora 10:00 Homazhet e Nderit në Varrezat e Dëshmorëve
Data
29 Nëntor 2019
ora 10:30 Kumtesë në Mjediset e Hollit të Muzeut Historik
Data
29 Nëntor 2019
ora 11:30 Vizitë në Muzeun Historik të Skraparit
ora 12:30 Vizita në Familjet e Dëshmorëve të Skraparit