📌Mbështetja dhe ndihma ndaj familjeve në nevojë, moshës së tretë dhe veçanërisht pensionistëve, të cilët për shumë arsye nuk i kanë femijët pranë, ka qenë motoja e punës së Bashkisë Skrapar dhe grupeve të patronazhit të ngritura për këtë qëllim.
📌Kësaj motoje iu bashkua sot edhe kompania e sigurimeve EUROSIG, e cila ofroi 125 pako ushqimore për familjet në nevojë. Grupet e punës janë në terren duke i shpërndarë ato në çdo familje.
📌Bashkia Skrapar gjen rastin të falënderojë kompaninë EUROSIG dhe presidentin e saj z. Kadri Morina, për këtë ndihmë me shumë vlerë për këto familje. Ne e konsiderojmë atë jo vetëm si shprehje të partneritetit midis Bashkisë dhe biznesit, por edhe të solidaritetit të këtij të fundit për t’ju ardhur sadopak në ndihmë shtresave në nevojë.
📌Në ditët në vijim, Bashkia Skrapar do të konkretizojë nisma të tjera partneriteti me kompani apo organizata me qëllim ndihmën ndaj të gjitha familjeve në vështiresi ekonomike duke lehtësuar kësisoj pasojat e kësaj situate të pazakontë.
#SëBashkuDoJaDalim #QëndroNëShtëpi