• Prej afro 1 viti vijon puna për ndërtimin e Ujësjellësit të Ri së qytetit të Çorovodës dhe fshatit Sharovë.
  • Në përfundim të këtij projekti madhor rreth 6000 banore të qytetit do të përfitojnë:

24 orë ujë të pijshëm dhe me cilësi

Rritjen e sasisë së ujit/frymë

Eliminimin e ndotjeve të ujit.

Përmirësimi i cilësisë së jetës të qytetarëve të Çorovodës.