Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Inagurohen dy pika të reja panoramike në Kanionet e Osumit në Skrapar.Këto investime janë realizuar me fondet e projektit Tap në kuadrin e projekteve komunitare dhe Fondi Amerikani i Zhvillimit. Këto investime së bashku me investimet e tjera në fushën e turizmit si Resorti turistik ne Pigaz do të ndihmojnë në diversifikimin e aktivitetet turistike . Bashkia Skrapar , Kryetari i Bashkisë Nesim Spahiu nëpërmjet projekteve tashmë fitues ,projekti udhëto sipas Mënyrës Tënde ,në bashkëpunim me bashkitë Gjirokastër ,Berat,Skrapar,Përmet dhe ai me UNDP në fushën e produkteve tipike ,synojnë ta kthejnë turizmin në një instrument të fuqishëm për zhvillimin e zonës.