[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kanë filluar punimet për rikonstruksionin e shkollës 9 –vjeçare “Zylyftar Veleshnja”Çorovode.

Ky projekt finacohet me fondet e IADSA Konvertimi i Borxhit Italo-Shqiptar.
Ky projekt vjen pas një bashkëpunimi të sukseshëm me IADSA-n ,
në fushën e turizmit me Projektin Devops ”Zhvillimi i Mundësive për promovimin e Skraparit, Zhvillimi Ekonomik Rural dhe Krijimi i Vendeve të Punës tek Gratë dhe të Rinjtë.
Imlementimi i këtij projekti do të krijojë ambjente komode dhe kushte të përshtatëshme mësimi për rreth 600 nxënës nga qyteti i Corovodës dhe rrethinat përreth tij.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]