[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vijojnë aktivitetet e Këndit të BE në Bashkinë Skrapar.

Ditën e hënë në datë 12.02.2018 pranë Bashkisë Skrapar u zhvillua prezantimi i Këndit të BE  me punonjësit e administratës së saj. Gjatë këtij prezantimi u theksua roli që do të ketë Këndi i BE në informimin e punonjësve te bashkisë, qytetarëve dhe grupeve të tjera të interesuara për informacion në lidhje me Bashkimin Evropian.

Këndi i BE në qytetin e Corovodës i cili ndodhet pranë ambienteve të Bashkisë, mirëpret të gjithë qytetarët që duan të dinë më shumë mbi BE, politikat, dhe fondet e Bashkimit Evropian.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]