[vc_row][vc_column][vc_column_text]Këndi I BE  zhvilloi  sot më 6 Prill, aktivitetin “Të jemi të shëndetshëm ” me rastin e Ditës Botërore të Shëndetësisë  (7 Prill) , në bashkëpunim me Vullnetaren e Korpusit të Paqes,  Jennifer Kitts dhe mësuese Fadjola Caka  në shkollën “Kahreman Ylli“.

Gjatë këtij aktiviteti nxënësit u njohën fillimisht me Këndin e BE dhe më pas me informacione në fushën e shëndetësisë . Nxënësve iu shpërndanë foto në lidhje me shëndetin  dhe nxenësit shprehën mesazhet që kuptuan  nga këto foto.Pas kësaj nxënësit  u ndanë në grupe dhe zhvilluan një konkurs  me pyetje në lidhje me alkolin, duhanin, aktivitetet fizike, ushqimin dhe higjienën.

Dhe në fund, nëpërmjet  një loje  me pantomima , nxenesit përcollën mesazhet që mësuan  .[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]