[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sot me datë 24.04.2018 Këndi i BE, që është ngritur në Bashkinë Skrapar, në bashkëpunim me shkollën 9-vjeçare “Zylyftar Veleshnja” realizoi një takim informues me nxënësit e klasës së VI_A. Gjatë aktivitetit, koordinatorja lokale znj.Anxhelina Zhuri dhe koordinatorja backup zj.Arisa Hidersha prezantuan Këndin e BE dhe funksionet e tij, BE dhe simbolet e BE.Vet nxënësit shfaqën interes se si ata mund të ndihen pjesë e BE dhe shprehën dëshirën për aktivitete të tjera me tematika nga Bashkimi Evropian.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]