Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vijojnë aktivitetet e Këndit të BE.

Këndi i BE që ndodhet në ambientet e Bashkisë Skrapar në bashkëpunim me drejtoreshën e kopshtit NR.3 zj.Dallendyshe Xhaferraj organizoi sot me datë 07.05.2018 aktivitetin të njohim flamurin e BE. Ishin vetë fëmijët e kopshtit ata që e plotësuan këtë aktivitet duke ngjyrosur flamurin e BE. Duke ju shprehur  falenderimet për bashkëpunimin koordinatorja lokale znj.Anxhelina Zhuri dhe koordinatorja backup zj.Arisa Hidersha.