Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Qëndra e Personel Rekrutimit njoftoi më herët për nisjen e aplikimeve për 6 konkurentë të cilët do të përzgjidhen për të qënë pjesë e Akademisë Ushtarake “West Point” në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Dorëzimi i dokumentacioneve do të bëhet deri në 10 Shtator 2018 dhe në vijim publikojmë të plotë kriteret e kushtet për të konkuruar në këto vende.
dc