Në këtë atmosferë festash, qyteti buzëqesh mes “Vogëlushëve më të Dalluar” që sot në Mjediset e Qëndrës Kulturore të Fëmijëve festuan “Gëzuar 2019”. Në një aktivitet të mirëorganizuar, kryefjala ishin ata… vogëlushët të cilët n’a mësojnë edhe ne të rriturve se festat duan dashurinë dhe çiltërsinë e tyre. Bashkia Skrapar u kujdes për këtë aktivitet të bukur e plot ngjyrash festive që QKF Skrapar dhe Drejtuesja me stafin e këtij institucioni me shumë përkushtim e sollën përmes kartolinave të urimit të krenarisë së të ardhmes sonë për prindërit, mësuesit dhe institucionin tonë vendor. Ata do të jenë artistët, mësuesit, admnistratat e së ardhmes që do t’a bëjnë Skraparin tonë edhe më të bukur. Gëzuar Festat! Një aktivitet nga QKF në bashkëpunim me shkollat 9 vjeçare “Kahreman Ylli” dhe “Zylyftar Veleshnja” dhe Zyrën Rajonale Arsimore, nën kujdesjen e veçantë të Kryetarit të Bashkisë Skrapar z.Nesim Spahiu