️Gëzuar 29 Nëntorin – Ditën e Çlirimit!
Shqipëria feston sot 74 vite Çlirim!
Përpjekjet e një populli për t’a parë këtë vend të lirë, kulmuan në 29 Nëntor 1944. Ishte sakrifica e mijëra shqiptarëve të armës e dijes, patriotizmit dhe krenarisë që nuk kursyen asgjë për këtë vend. Homazhe nderi u kryen sot në Lapidarin e Dëshmorëve në Skrapar. Kurora me lule u vendosën nga Bashkia Skrapar, Komiteti i Veteranëve të Rrethit, Nënprefekti, Organizata e Familjeve të Dëshmorëve etj. Në Muzeun Historik të Skraparit u fol për sakrificat sublime për çlirim, të bijëve e bijave të Skraparit Heroik dhe kontributit të paçmuar të tyre në Çlirimin e Shqipërisë.
Si Kryetar i Bashkisë Skrapar më lejoni t’ju uroj e njëherësh t’a festojmë ndër shekuj e vite, sa vetë jeta këtë Ditë të Shënuar!
Gëzuar 29 Nëntorin!
Gëzuar Ditën e Çlirimit!