Të nderuar Bashkëqytetarë!
Ndihem i privilegjuar sot, ndaj jush në këtë prag ndërrimi vitesh, tek shkëmbeni mes njëri – tjetrit urime dhe dëshira për një Vit të Ri, të mirë si Ju!
E andaj, ndihem i bekuar sot, kur më duhet t’i uroj, secilit prej jush, njerëzve më fisnik e plot traditë, të fjalës e të besës, të vlerave dhe mirënjohjes, të punës dhe besimit, secilit prej jush, Gëzuar Vitin e Ri 2019! Le të jetë ky vit, viti i harmonisë, paqes dhe begatisë për Ju dhe Familjet tuaja. Një rrugëtim i ri nis për secilin prej nesh dhe qoftë ky vit i mbarë për Skraparin tonë. Më lejoni të uroj vogëlushët, nxënësit, e studentët e Skraparit tonë të Dashur! E po ashtu të uroj me përzemërsi ata bijë e bija të Skraparit që ndodhen në emigrim, mes mallit dhe zemrës t’i uroj për lumturi në familjet tuaja. Më lejoni t’ju uroj, ju prindër, gjyshër e pensionistë të këtij qyteti, për më shumë të mira dhe buzëqeshje, për jetë të gjatë dhe plot shëndet.
Për të gjithë ju…
Nga zemra!
Gëzuar Vitin e Ri 2019!