Përfaqësues të Dhomës së Tregëtisë Italo – Shqiptare zgjodhën Bashkinë Skrapar në takimin e kryer mesditën e sotme. Ide të reja të bashkëpunimit bilateral, nxitje të formave të ndërveprimit Agro Kultural dhe Turizmit, ishin në fokus të takimit të organizuar në Mjediset e Bashkisë Skrapar. Puna e mirë dhe përkushtimi maksimal që Bashkia Skrapar dëshmon në veprimtarinë e përditshme po zgjojnë interes gjithnjë e më shumë për organizma dhe nisma serioze të kooperimit. Tomasso Scattolari, Presidenti i Dhomës së Tregëtisë Italo – Shqiptare u prit nga NënKryetarja e Bashkisë Skrapar znj.Rudina Llango. Fryma e Bashkëpunimit mes Bashkisë Skrapar dhe A.C.I.A. ishte ajo që dominoi takimin duke krijuar më shumë ura komunikimi të përbashkëta për komunitetin.