Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Aktorët lokalë të institucioneve të ndryshme në Skrapar, të rinj, pjesëtarë të organizmave politikë vendorë, njerëz të thjeshtë dhe turistë e vizitorë i’u bashkuan nismës “Të pastrojmë Shqipërinë”.