KRYETARËT E BASHKIVE SKRAPAR, BERAT DHE KUÇOVË SOLIDARIZOHEN SË BASHKU PËR TË NDIHMUAR FAMILJET E PREKURA NGA TËRMETI.
Së bashku, Krerët e Bashkive të Qarkut tonë vizituan nga afër familjet e dëmtuara nga tërmeti në zonën e Golemit, së bashku me kryetarin e Bashkisë së Kavajës.
Bashkë me kryetarët e bashkive Skrapar e Kuçovë në mbështetje të kryetarit të bashkisë Kavajë vizituam disa familje të prekura nga tërmeti në zonën e Golemit.
Qeveria dhe pushteti vendor ka marrë tē gjitha masat për t’i ardhur në ndihmë këtyre familjeve që kaluan orë tejet të vështira.
#Rrezikukaloi, tani koha për të ndërtuar gjithçka mundemi!
#ShqipëriaSolidare