Në qytetin e ngjyrave të natyrës, Godina e institucionit vendor të Bashkisë Skrapar do të ketë një imazh të ri. Në harmoni me qëndrën e qytetit, ishte “Desaret Company” ajo që solli në një kohë të shpejtë, ndryshimin që nis!
Bashkia Skrapar shpreh mirënjohjen dhe falenderimin për “Desaret Company” e cila me fondet, ekipin dhe përkushtimin e saj, në një kohë rekord përmes këtij investimi 100% të saj, dëshmon shembullin e mirë se partneriteti i çdo aktori, biznesi, banori e bën këtë qytet, edhe më të mirë!