Ndërsa pritet të ti kaloj për miratim Këshillit Bashkiak Skrapar, publikojmë më poshtë Draft-Planin e Performancës 2020 – 2022 të Bashkisë Skrapar. Kujtojmë se si çdo Draft apo Plan këtë dhe materiale të ngjashme mund ti gjeni si pjesë e programit të transparencës në faqen zyrtare të Bashkisë Skrapar duke klikuar KËTU
Draft Plan i Performances Skrapari