Zbulo veten tënde, bëhu pjesë e diçkaje më të madhe!
Jepi vetes mundësinë të përfitosh përvojë pune në Administratën Publike.
Programi Kombëtar i Praktikave të Punës rifillon!

Thirrja e pestë e programit është një mundësi e artë për të rinjtë nga 21 deri në 26 vjeç, të cilët kanë përfunduar minimalisht ciklin e parë të studimeve ‘Bachelor’ dhe nuk kanë qenë pjesë e programit gjatë thirrjeve të mëparshme.
Bashkia Skrapar kërkon (5) praktikantë me profile studimi:
(2) Ekonomi/Turizëm;
(1) Logopedi;
(1) Punë Sociale/ Psikologji/ Socilogji;
(1) Inxhinieri Ndërtimi.
Nëse interesimi juaj përkon me kërkesën tonë, jeni të lutur të plotësoni online aplikimin tuaj duke klikuar KËTU