• Prej disa ditësh kanë filluar punimet për rehabilitimin e rrugës së fshatit Prishtë.
  • Ky projekt u mundësua me kontributin e komunitetit dhe në bashkëpunim me Bashkinë.

Rehabilitimi  i kësaj rruge pritet të ketë impakt të drejtpërdrejtë në mirëqenien e banorëve.