Vijon puna për zbatimin e projektit të menaxhimit të mbetjeve të ngurta, duke nxitur ndërgjegjësimin dhe edukimin e qytetarëve mbi menaxhimin e mbetjeve.

 

  • Në bashkëpunim me Bashkinë Skrapar u ngritën 2 grupe riciklimi përkatësisht në shkollën 9-vjeçare “Kahreman Ylli” dhe në shkollën e mesme “Ramiz Aranitasi”.

U shpërndanë çanta rrobe për banorët nga grupet ricikluese në qytet.

  • U informuan banorët mbi rëndësinë e përdorimit të çantave dhe shmangien e përdorimit të qeseve plastike.