• Bashkia Skrapar fiton çmimin e dytë “Green Berat” në konkursin “Në mbrojtje të

Mjedisit”   (Respekto Tokën)

  • Konkursi ishte pjesë e “Projektit të Menaxhimit të Integruar të Mbetjeve” realizuar nga

INFRASTRUKTUR & UMËELT në bashkëpunim me SEHLHOFF dhe FLAG,

financuar nga Sekretariati i Shtetit Zviceran për Çështjet Ekonomike (SECO) Embassy of

Sëitzerland in Albania.

  • “Nuk dua të mbroj natyrën, por dua të krijoj një botë që natyra të mos ketë nevojë për

mbrojtje!”, ishte mesazhi më kuptimplotë i dhënë nga fëmijët e shkollës 9- Vjeçare

“Kahreman Ylli” në bashkëpunim me Gjimnazin “Ramiz Aranitasi”, Bashkia Skrapar.