Bashkia Skrapar në bashkëpunim me Kompaninë 2T bënë të mundur pastrimin e segmentit rrugor nga kthesa e Vërzhezhës deri ne hyrje të qytetit. Gurët dhe dherat e shumtë te shkaktuar nga reshjet e ditëve të fundit e kishin vështirësuar së tepërmi lëvizjen e mjeteve në këtë segment rrugor, i cili përdoret më së shumti nga bizneset që operojnë në Skrapar. Faleminderit Kompanisë 2T për bashkëpunimin dhe gatishmërinë.