🌳 22 Prilli, Dita Botërore e Tokës është këtu përsëri, për të na kujtuar se kemi përgjegjësi që kalojnë  përtej shtëpisë tonë.  Është një ditë e veçantë për ti shprehur mirënjohjen tonë Planetit Tokë, i cili mbështet të gjitha format e jetës.

🏫🌳Në kuadër të Ditës së Tokës e cila na sfidon për të marrë seriozisht punën tonë si kujdestarë të mjedisit natyror, Bashkia Skrapar dhe institucionet në varësi të saj vepruan në emër të kësaj dite, duke organizuar aksionin e pastrimit të qytetit.

🍃Dita e Tokës na frymëzon për të menduar përtej mbijetesës sonë – për të vepruar në emër të këtij planeti që ne e ndajmë me të gjithë banorët e tjerë të tij.
🌏 E nëse Dita e Tokës na bënë të mendojmë se si mund të bëjmë të mundur që ajri që thithim dhe uji që pijmë apo mjedisi ku jetojmë është i pastër, atëherë ajo e ka bërë punën e saj.