[vc_row][vc_column][vc_column_text]Rikonstruksioni i Urës së Tomorricës,sheshit në Ҫepan,si dhe murit të Bogovës pranë Bar-Resorant Dafina,investime të rëndësishme më karakter social.Bashkia Skrapar ,gjithmonë pranë komunitetit,me projekte konkrete ,ne funksion të përmirësimit të cilësisë së jetesës .
Në vazhdimësi të politikave të saja sociale,për ti ardhur në ndihmë komuniteteve dhe zonave problematike ,bashkia Skrapar realizon disa investime ,në zona të ndryshme të bashkisë,si Ura e Gjerbësit, muri tek Bar-Resorant Dafina në Bogovë ,sheshi në Ҫepan .
Këto investime do të shërbejnë për lehtësimin e komunikimit ndërmjet zonave,permirsimin e infrastrukturës në zonat turistike, si dhe rritjen e standartit të jetesës së komunitetit që jeton në këto zona.Keto investime të cilat janë mirëpritur nga komuniteti , do të vazhdojnë ne pjesë të tjera të bashkisë ,me projekte të tjerë, në sektorë që kanë nevojë për ndërhyrje, rikonstruksione të pjesëshme dhe të plotë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]