[vc_row][vc_column][vc_column_text]Këndi i BE Skrapar zhvilloi seancën informuese “Europa në Epokën Dixhitale” në kuadër të Ditës Botërore së Telekomunikacionit dhe Shoqërisë së Informacionit (World Telecommunication and Information Society Day).
Ky aktivitet u zhvillua më datë 17.05.2018, ora 12:00 pranë ambienteve të Këndit të Bashkimit Evropian. Të pranishëm ishin nxënësit e gjimnazit “Ramiz Aranitasi”. Specialistet e IT-së së Bashkisë Skrapar znj.Anxhelina Zhuri dhe zj.Arisa Hidersha ndanë eksperiencat e tyre në fushën e Teknologjisë së Informacionit. Këndi i BE mirëpret të gjithë qytetarët që duan të dinë më shumë mbi mundësitë që ofron Bashkimi Evropian.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]