Kushtuar traditës, valleve, muzikës dhe turizmit, Skrapari i kësaj fundjave të parë të gushtit 2018 mblodhi me qindra banorë në qëndrën e festave në Çorovodë. Muzika popullore, vallet dhe këngëtarë të ftuar për më shumë se 65 minuta mbajtën një atmosferë feste në Skrapar. Aktiviteti u organizua nga Qëndra Kulturore “Riza Cerova” nën kujdesjen e veçantë të Kryetarit të Bashkisë Skrapar z.Nesim Spahiu dhe në të morrën pjesë këngëtarët Nesim Mëno, Dashuri Hysaj, etj. Aktiviteti u shoqërua edhe me interpretime dhe vjersha nga më të vegjlit që vallëzuan me publikun në skenë. Gjatë gjithë kohës së eventit ky i fundit u shoqërua me pamje grafike dhe video në një projektim në sfond. Shohim disa imazhe nga ky aktivitet.